Gezondheidtips

Gezondheidtips
aleppo-zeep-172245.jpg

Aleppo zeep

Wat is Aleppo Zeep?

De geschiedenis van Aleppo Zeep gaat meer dan duizend jaar terug en vindt zijn oorsprong in Aleppo, een stadje in Syrië. Aleppo Zeep is volledig natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De enige ingrediënten van Aleppo Zeep zijn biologische olijfolie en biologische laurierbesolie in verschillende verhoudingen. Doorgaans bevat Aleppo Zeep 2% tot 40% biologische laurierbesolie. De rest is biologische olijfolie. Hoe meer laurierbesolie Aleppo Zeep bevat, hoe duurder de zeep. Dit is omdat laurierbesolie kostbaarder is dan olijfolie. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep en is te gebruiken voor de dagelijkse reinig van je gezicht en lichaam.

Waar komt Aleppo Zeep vandaan?

Aleppo Zeep heeft zijn naam te danken aan de stad waar de zeep werd geboren; Aleppo in Syrië. Aleppo was duizenden jaren geleden één van de belangrijkste handelsgoederen van de stad. Het recept en de vervaardigingsmethode van Aleppo Zeep is al die jaren hetzelfde gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt.

Hoe wordt Aleppo Zeep gemaakt?

Aleppo Zeep wordt al sinds zijn oorsprong op traditionele wijze gemaakt. Elke familie gebruikt zijn eigen recept en vervaardigingsmethode, maar wat er over het algemeen gebeurt, is dat biologische olijfolie en biologische laurierbesolie worden gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat. De zeep wordt in blokken gegoten, gestempeld met het logo van de zeepmaker en vervolgens zes tot negen maanden gedroogd. Naarmate de zeep droogt, krijgt de buitenkant van de zeep een mooie bruine kleur, terwijl de binnenkant diepgroen blijft.

Waarom Aleppo Zeep gebruiken?

Aleppo Zeep is zo’n milde, hydraterende en natuurlijke zeep dat je de zeep voor volwassenen, maar ook voor kleine kinderen, babies en zelfs huisdieren kan gebruiken. Aleppo Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Aleppo Zeep zuivert je huid en maakt je huid zacht en soepel. Gebruik Aleppo zeep als je last hebt van puistjes en acne, maar ook als je last hebt van andere huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.

Aleppo Zeep voor je huid?

Aleppo zeep is een natuurlijke zeep die niet alleen heerlijk is voor je huid, maar ook wonderen doet voor huidirritaties en huidaandoeningen waar je misschien last van hebt. Heb je last van eczeem? Heb je last van acne? Heb je last van psoriasis? Heb je last van puistjes? Gebruik Aleppo Zeep dan dagelijks voor je gezicht en je lichaam. Aleppo zeep zuivert en herstelt de huid en verlicht de klachten die je ondervindt.

Aleppo Zeep voor je haar?

Aleppo Zeep kun je gebruiken als shampoo om je haar mee te wassen. Veel commerciële shampoos bevatten kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen die je haar droog en dof maken. Aleppo Zeep is 100% natuurlijk en heerlijk om je haar mee te wassen. In het begin zal het wennen zijn. Je haar zal wat stijf aanvoelen. Dit komt omdat je haar moet wennen aan de natuurlijke shampoo. Geef Aleppo zeep een paar weken de kans en je zult het verschil merken. Heb je last van roos, een jeukende hoofdhuid of haarverlies, gebruik Aleppo Zeep dan als shampoo en je zult zien dat je hoofdhuidirritaties binnen korte tijd een heel stuk minder worden.

Aleppo Zeep voor je tanden?

Je kunt Aleppo Zeep zelfs als tandpasta gebruiken. De smaak is wel even wennen als je Aleppo Zeep als tandpasta gebruikt, maar je zult verstelt staan van het resultaat. Je tanden zullen schoner zijn en witter worden. Je merkt het al na een aantal weken wanneer je Aleppo Zeep voor je tanden gebruikt. Veel mensen denken dat ze fluoride nodig hebben om hun tanden te reinigen, maar dat is niet perse waar. Aleppo Zeep is compleet natuurlijk en reinigt je tanden op een grondige manier.

Wat zijn de voordelen van Aleppo Zeep?

Het gebruik van Aleppo zeep heeft veel voordelen. De zeep is 100% natuurlijk en bevat alleen olijfolie en laurierbesolie. Aleppo Zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen. Aleppo Zeep vermindert huidirritaties en huidaandoeningen zoals acne, puistjes, eczeem en psoriasis. Aleppo Zeep kun je voor verschillende doeleinden gebruiken; voor je lichaam, je gezicht, je haar, je tanden, je kleren en zelfs je huisdieren.

Helpt Aleppo Zeep tegen eczeem?

Heb je last van eczeem? Gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep. Aleppo Zeep wordt door veel mensen gebruikt die last hebben van eczeem, omdat het de eczeem klachten verlicht. Aleppo Zeep vermindert de jeuk en de schilfers die gepaard gaan met eczeem. De olijfolie in Aleppo Zeep zuivert de huid, terwijl de laurierbesolie in Aleppo Zeep de huid voedt en herstelt.

Helpt Aleppo Zeep tegen puistjes?

Heb je last van puistjes? Gebruik dan dagelijks Aleppo Zeep. Aleppo Zeep heeft een anti-bacteriële werking, ontsmet de huid en neutraliseert toxines. Aleppo zeep is een natuurlijke oplossing tegen puistjes en geeft betere resultaten dan commerciële middeltjes van de drogist.

Aleppo Zeep heeft een krachtige anti-bacteriële en regenererende werking. Heb je last van acne, gebruik Aleppo Zeep dan regelmatig. Aleppo zeep ontsmet de huid en ontdoet de huid van de bacteriën die acne veroorzaken. De olijfolie in Aleppo zeep zuivert de huid, terwijl de laurierbesolie in Aleppo zeep de huid voedt, herstelt en veerkracht geeft.

Welke kleur heeft Aleppo Zeep?

Aleppo Zeep heeft aan de buitenkant een goudbruine kleur en is van binnen mooi groen. De bruine kleur ontstaat tijdens het drogen van de Aleppo Zeep.