Randartikelen

Esotherische

Randartikelen

Bestellen

Beste klant,

Vanaf julie 2021 zal de automatische betaalapp niet meer werken. Gelieve onderstaande instructies te volgen.

Bestellen kunt u doen via mail naar info@namaco.be

U zal een betaalverzoek ontvangen, uw pakje zal verzonden worden, na ontvangst van het saldo. 

Dank je Nancy

MAGIE VAN ELFEN

Ref.: Elfen -
€ 13.00 € 18.95

Gratis verzending vanaf € 60.00!

Tweedehands / Zo goed als nieuw / Boek + 52 kaarten / ISBN 798-90-447-3930-5

Vertrouw op de wijsheid van magische elfen om een antwoord te vinden op uw levensvragen. Dit aantrekkelije doosje bevat een kleurrijk boekje in 52 prachtig geïllustreerde kaarten met unieke elfenboodschappen. Het boekje onthult u elfenwijsheden, vertelt over eeuwenoude effenrituelen en neemt u mee naar Elfenland. Bovendien ontdekt u hoe u de elfenkaarten moet leggen om uw toekomst te zien of een antwoord te krijgen op uw vragen over liefde, uw werk of uw toekomst. De kaarten vormen echter niet alleen een orakel, u kunt ze ook gebruiken als een dagelijkse spreuk voor een vleugje elfenmagie. 

Zullen uw wensen in vervuling gaan? Wat hebben de 4 jaargetijden voor u in peto? Hoe zal uw toekomst eruitzien?  Ontdek het met deze magische elfen .... 

Gillian Kemp is een internationaal gewaardeerd schrijfster en helderziende. Ze schrijft boeken over magie, toverspreuken en toekomst voorspellen en werkt voor diverse tijdschriften. Ze maakt vaak verre reizen waarop ze traditionele magie leert van de plaatselijke bevolking.