Etherische oliën

Etherische oliën

Etherische oliën (EO)

Etherische oliën hebben

  • geur en smaak + meestal therapeutische en soms schadelijke eigenschappen. 

In de plant zijn etherische oliën belangrijk voor de aanzet van aantrekkingkracht, groei, communicatie, bescherming, hormonale en territoriale processen. 

Alle essentiële oliën bezitten eigenschappen en therapeutische indicaties die afhankelijk zijn van de aanwezige inhoudsstoffen.

Etherische oliën beïnvloeden het fysieke lichaam, de geest en emoties. De chemische bestanddelen waaruit een olie bestaat, hebben specifieke eigenschappen en werkingen. 

Bestellen

Beste klant,

Vanaf julie 2021 zal de automatische betaalapp niet meer werken. Gelieve onderstaande instructies te volgen.

Bestellen kunt u doen via mail naar info@namaco.be

U zal een betaalverzoek ontvangen, uw pakje zal verzonden worden, na ontvangst van het saldo. 

Dank je Nancy

Etherische oliën, handboek voor aromatherapie

Ref.: 70044ND - 978-90-73913-12-7
€ 13.25

Gratis verzending vanaf € 60.00!

NIEUW | Auteurs: Michel Vanhove en Geert Devlieghere is uitgegeven bij De Eenhoorn . ISBN : 978-90-7391-312-7 (11de druk)

De belangstelling voor etherische oliën is in de afgelopen jaren drastisch gestegen. Deze natuurlijke oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) dienen door hun uitzonderlijke kracht met kennis van zaken te worden gebruikt. 

Een deskundig gebruik van het brede gamma etherische oliën biedt talloze mogelijkheden om veel lichamelijjke ongemakken te voorkomen of te genezen. Zowel jong als oud kunnen er baat bij vinden. Een verkeerd gebruik daarentegen kan nefaste gevolgen hebben. Een deqelijk handboek waarin het gebruik van etherische oliën oop deskundige wijze wordt toegelicht is dan ook geen overbodige luxe. 

Dit boek over aromatherapie komt dan ook als geroepen. Beide auteurs houden zich beroepshalve dagelijks bezig met etherische oliën. Hun samenwerking resulteerde in dit praktische handboek, vol waardevolle tips en deskundige informatie. 

Dit vlot en helder geschreven boek is zo bestemd voor zowel een breder publiek als voor de specialist ter zake. 

Gerelateerde artikelen:

Ayurvedische polsdiagnose - Boek

Ref.: 70042ND
NIEUW | Schrijfster: Lies Ameeuw .(1964) Uitgever: Akasha . ISBN: 978-94-6015-157-6
€ 24.99 MEER