Access Bars®

Access Bars®

Bestellen

Beste klant,

Vanaf julie 2021 zal de automatische betaalapp niet meer werken. Gelieve onderstaande instructies te volgen.

Bestellen kunt u doen via mail naar info@namaco.be

U zal een betaalverzoek ontvangen, uw pakje zal verzonden worden, na ontvangst van het saldo. 

Dank je Nancy

Wat is Access Bars®

  • Wat is Access Bars®?

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.
Access Bars wordt in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

  • Hoe werkt het?

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere seks en betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer...

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.
Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden. Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.

  • Hoe ziet een sessie eruit?

Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd?
Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.
Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.
Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

Hier kan je een filmpje bekijken 

 

Body proccessen

Binnenkort meer 

Hier kan je alvast een kijkje nemen over de Facelift van Access Consciousness 

 

Energetic facelift | Acces consciousness

Ref.: Energetic facelift -
€ 60.00

Gratis verzending vanaf € 60.00!

Binnenkort beschikbaar | De Energetic Facelift is een innerlijke balsem voor het lichaam. Het is een combinatie van diep-werkende energetische lichaamsprocessen van Acces Consciousness die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam.

De 29 unieke lichaamsprocessen gaan de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht transformeren.
Het gaat meer om volledige lichaamslift dan een Facelift alleen. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes zonder operatieve ingrepen, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek. Een verjongingskuur van binnenuit!
De Energetic Facelift® behandeling wordt uitgevoerd met de handen op het lichaam door zachte aanrakingingen van de vingers op het gezicht en de nek waar langs de energieën verder stromen doorheen gans jouw lichaam.
Als je lichaam tot op celniveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan. De Energetic Facelift® vernieuwt de cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen. Zo ontstaat er vernieuwde balans in jouw lichaam. Sommige mensen met overgewicht verliezen kilo's op een natuurlijke manier, omdat het lichaam voor deze nieuwe vorm kiest die beter bij deze persoon past. Alsook komt het voor dat bij vrouwen de borsten plots een cupmaat toenemen. De cellen van het lichaam, de organen, weefsels en klieren/lymfeklieren vernieuwen.
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Heel wat mensen ervaren een diepe ontspanning, rust en meer ruimte in hun lichaam.
 

Hier kan je een voorbeeld filmpje bekijken 

  • Facelift 5 beurtenkaart voor een sessie van 60min = 53 euro per beurt. Er worden meteen 5 afspraken gemaakt en betaald 
    = 265 € ipv 300 €
  • Energetische behandelingen in elke vorm vervangen nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog.