Access Bars®

Access Bars®

Bestellen

Beste klant,

Vanaf julie 2021 zal de automatische betaalapp niet meer werken. Gelieve onderstaande instructies te volgen.

Bestellen kunt u doen via mail naar info@namaco.be

U zal een betaalverzoek ontvangen, uw pakje zal verzonden worden, na ontvangst van het saldo. 

Dank je Nancy

Wat is Access Bars®

  • Wat is Access Bars®?

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven. Tijdens een Access Bars sessie raak ik deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.
Access Bars wordt in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

  • Hoe werkt het?

Access Bars heeft duizenden mensen bijgestaan om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze makkelijker slapen, ze hebben het over gewichtsverlies, betere seks en betere relaties, angsten die verdwijnen, minder stress en nog veel meer...

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.
Ontvangen is één van de levensveranderende onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden. Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.

  • Hoe ziet een sessie eruit?

Herinner je je de laatste keer in je leven dat je helemaal ontspannen was en je werd gekoesterd en verzorgd?
Of is het iets te lang geleden dat je genezing en vriendelijkheid hebt ontvangen zonder enig oordeel over je lichaam of je wezen?

Iedereen is anders, dus er is geen "normale" Access Bars-sessie. Elke sessie zal elke keer anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.
Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen gaan slapen - zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen.
Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

Hier kan je een filmpje bekijken 

 

Body proccessen

Binnenkort meer 

Hier kan je alvast een kijkje nemen over de Facelift van Access Consciousness 

 

Access Bars®

Ref.: Access Bars - afsrpaak -
€ 60.00

Gratis verzending vanaf € 60.00!

Een zeer dynamisch en ontspannend proces voor lichaam en geest. Ga liggen, sluit je ogen, laat gaan en ontvang… .


Access BARS is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens blijvend te veranderen

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor een 32 punten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Daarin ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.
Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en de elektrisch functioneren van de hersenen.

Hier kan je een fimpje bekijken

Waar is een Access Bars behandeling allemaal goed voor?

Wanneer jij er behoefte aan hebt je te ontspannen en/of een makkelijker leven te gaan leiden. Er zijn geen redenen waarom je het niet zou kunnen doen. Access Bars kan naast ontspanning ook verlichting, heling en zelfs verlossing bieden bij uiteenlopende ongemakken:

- Bij add/adhd
- Bij pijn in het lichaam
- Bij zwangerschapsklachten
- Wanneer je vaak moe bent
- Slecht slaapt
- Hoofdpijn/migraine hebt
- Gestrest bent
- Moeite hebt met keuzes maken
- Te veel nadenkt/ Piekeren
- Burn out
- Uitstelgedrag
- Uitputting
- Zelfvertrouwen opkrikken
- Relaties niet lekker lopen
- Je niet blij bent met jezelf,
- ...


 

  • Ondertussen werd het effect van de Bars wetenschappelijk bewezen.
  • Energetische behandelingen in elke vorm vervangt nooit een doktersbezoek of medicatie of bezoek aan de psycholoog. Het kan wel ter ondersteuning aanvullend gebruikt worden.
  • Behandeling enkel in eigen praktijk te Diksmuide en steeds volgens afspraak .