Randartikelen

Boeken

Randartikelen

SUPERFOODS - Het handboek

Ref.: 70.600.264 ND - P11010
€ 29.99

Gratis verzending vanaf € 80.00!

Superfoods zijn alom tegenwoordig, maar wat zijn superfoods? Wat doen ze met je lichaam? Wat kun je ermee doen? Superfoods - Het handboek geeft het antwoord. Met 70 heerlijke recepten voor een leven vol energie. Hardcover, 312 pag.

Alles wat je moet weten over superfoods

We weten allemaal hoe belangrijk gezond eten is. Maar wat betekent 'gezond' en krijgen we door ons huidig voedingspatroon wel alle essentiële voedingsstoffen binnen?

Superfoods - Het handboek vertelt je op een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is, waarom een gezond voedingspatroon zo belangrijk is en waarom het interessant is om je dagelijkse dieet aan te vullen met superfoods. Met superfoods wordt een ruim gamma bessen, noten, zaden, grassen, paddenstoelen en andere voedingsmiddelen bedoeld die bomvol essentiële voedings- en beschermstoffen zitten, zoals baobab, gojibessen, açaí, tarwegras, chiazaad en moringa.

Ze zijn een echte hype en ondertussen bij een heel breed publiek bekend. Maar heel wat mensen hebben er geen idee van hoe ze gebruikt worden en waar ze goed voor zijn. In dit boek worden alle superfoods onder de loep genomen en uitgelegd waarom ze zo goed voor je zijn. Om meteen zelf aan de slag te kunnen, vroegen we bekende chefs, waaronder Gert De Mangeleer, Sofie Dumont en Peter De Clercq, naar hun lekkerste recepten met superfoods. Een eenvoudige smoothie maar ook een chique feestmaaltijd krijgen een geweldige gezondheidsboost dankzij een dosis superfoods.
 

Gerelateerde artikelen:

SMOOTHIES, Shakes & juices

Ref.: 70..600.265ND
Dit boek bevat 80, 100% veganistische, gluten-, en lactose vrije recepten. Ze zijn niet ...
€ 18.00 MEER

MATCHA Beginner's BIO

Ref.: 70.600.260ND
De Biotona Beginner's Matcha is een verfijnde groene thee afkomstig uit Japan. Het topproduct uit ...
€ 22.00 MEER